Sega köögikombainis või kannmikseris karripasta, mesi, sidrunimahl ja hapukoor, maitsesta soola ja pipraga. Lisa mündilehed ning sega kõik ühtlaseks pastaks (aga mitte täiesti püreeks).
Jaota salatilehed või vesikress vaagnale. Puista peale kanatükid, kirsid ja talisibul.
Vahetult enne serveerimist nirista kaste salatile.
Nipid ja soovitused:
Kui soovid ise selle roa jaoks kana röstida, siis arvesta umbes pooleteistkilose kana kana või 5-6 rinnafileega.
Kastme võib kuni 2 päeva varem valmis teha ja kaetult külmkapis hoida.
Soovi korral pane salat kaetult kuni 2 tunniks külmkappi.
Retsept on pärit briti ajakirjast Good Food (June 2002, Mary Cadogan's Jubilee Chicken). Loe coronation chicken kohta lähemalt.
Juubelikana
Tuntud briti "coronation chicken"-nimelise roa kergem ja kaasaegsem variant. Serveeri keedetud varajaste kartulitega.