Paradiisiõunamarmelaad

Ilus saiakate.

Kogus
u 1 liiter
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 kg paradiisiõunu

vett

300 g suhkrut

Valmistamine

Pese paradiisiõunad, eemalda kuivanud õienupuke ja lõika õunad pikuti pooleks. Pane õunad potti, kalla peale niipalju vett, et õunad on kaetud. Kata pott kaanega ning keeda tasasel tulel, kuni õunad on täiesti pehmed. 

Hõõru keedetud õunad läbi sõela. 

Lisa saadud marjapüreele suhkur ning keeda tasasel tulel pidevalt segades, kuni saad paksu õunamarmelaadi. 

Pane steriliseeritud purkidesse ja säilita jahedas.

Loe veel:

Pildi tegi Juta Kübarsepp. 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 06.08.2024 15:34

Kasutaja VIKE on sellise pildi kunagi saatnud: