Lõika tordipõhi kolmeks kihiks.
Vahusta rõõsk koor, maitsesta.
(Sulata ja nõruta sügavkülmutatud marjad).
Tõsta alumine tordikiht suurele vaagnale, niisuta ning määri peale pool vahukoorest. Kata maasikatega, puista maasikatele veidi suhkrut.
Tõsta peale keskmine biskviitpõhi, niisuta. Määri peale ülejäänud vahukoor ja õhukeselt viilutatud maasikad, maitsesta suhkruga.
Niisuta pealmine biskviidikiht lõikepoole pealt ning tõsta tordile.
Lõika nüüd tort keskelt pooleks ning keera tordikaared vastakuti - nii saad "liblika".
Kaunista tort vahukoorega, kaunista maasikate ja sidrunmelissi- või mündilehtedega.
Soome Valio retsept (Perhoskakku). Pildi tegi LIILIA.
Liblikatort
Vahukoore ja marjadega kaunistatud biskviittort.