Pane jogurt tunniks ajaks kohvifiltrisse nõrguma. Lisa tandooripasta või -pulber, sidrunimahl ja veidi suhkrut.
Määri jogurtimarinaad kanafileedele ja lase järgmise päevani jahedas maitsestuda.
Kuumuta pannil õli, prae kanafileed ümberringi küpseks.
Koori tomatid (kasta need hetkeks keevasse vette), eemalda seemned ja tükelda viljaliha. Prae tomatikuubikuid kuival pannil 5 minutit.
Lisa või, paprika, garam masala ja sidrunimahl. Maitsesta vajadusel soolaga ning kalla kaste kanafileedele.
Kaunista koriandriga, serveeri keedetud basmatiriisi ning iseküpsetatud chapati-leivaga.
Retsept on soome ajakirjast HOK-ELANTO-lehti (1/2004, Tandoorikananpoika). Juuresoleva foto saatis kasutaja Mann.
Tegin nagu Manngi purustatud tomatitest. Basmatiriisi ei olnud kodus võtta, keetsin tavalist riisi millele lisasin kuivatatud koriandrit, mulle see maitse meeldib.
Tandoorikanake
Jogurtimarinaad teeb kanafileed mahlaseks, lõhnav basmatiriis ja äsjaküpsetatud chapati-leivad teevad roa tõeliselt indiapäraseks.