Itaalia maasikadessert

Maasikadessert mandlimaitselise Amaretto-likööri, vahukoore ja beseeküpsistega

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g värskeid maasikaid

2 dl 35% rõõska koort

1 sl suhkrut

2 sl Amaretto mandlilikööri

8 beseeküpsist

Valmistamine

Lõika maasikad viiludeks ning jaota need nelja pokaali vahel. (Kui marjad on hapukad, siis sega esmalt vähese suhkruga)

Vahusta rõõsk koor suhkruga, maitsesta Amaretto-likööriga. Tõsta maasikatele ning kaunista katkisurutud beseeküpsistega.

Loe veel:


Retsept on mugandatud rootsi ajakirjast Arlaköket (2/2001, Jordgubbar på italienska)

LISA KOMMENTAAR