5 dl hapusid kirsse
2 dl lahjat aedvilja- puljongit
1 sl suhkrut
0.25 tl jahvatatud valget pipart
1 sl vett
1 sl maisitärklist
vajadusel soola
4 viilu veise maksa
2 sl nisujahu
1 tl soola
0.5 tl purustatud musta pipart
praadimiseks õli
Peale:hakitud värsket aed-harakputke või rosmariini
Serveerimiseks:keedetud kartulit või kartuliputru
tegin ja väga-väga hea sai:-) kirsikastet timmisin oma äranägemise järgi ja kasutasin 1 pk külmutatud kirsse (300gr). mees ainult mõmises mõnust ja lapsed kiitsid sammuti. ise ka kaifisin, sest tegemine oli tore ja maitsev tulemus oli lihtsalt super. samuti valmis see kõik kiiresti ja kerge vaevaga. igal juhul soovitan.
Oli täitsa maitsev.
Maksaviilud kirsikastmes
Praetud maksaviile serveeritakse hapudest kirssidest tehtud kastmega.