Muumimamma lehtsalat

Roheline salat Muumimamma meele järele.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

kausitäis lehtsalatit

1 dl 35% rõõska koort

1 tl sinepit

1 tl suhkrut

soola

1 sl 10% äädikat

1 tk keedetud muna

Valmistamine

Loputa salatilehed, nõruta ning rebi väiksemateks tükkideks.
Klopi rõõsk koor kergelt vahule. Lisa äädikas, maitseained ning kooritud hakitud muna. Kalla kaste salatile vahetult enne serveerimist.

Allikas: Sami Malila "Muumimamman keittokirja" 1993
LISA KOMMENTAAR

liilia
postitatud 30.06.2010 17:25

kaste oli mõnus, hapukas-magus ja samas vürtsine. sobib hästi nii grillitud liha kõrvale kui ka iseseisva roana söömiseks.