Eemalda nülitult kopra pinnalt iga viimne kui pekitükk. Leota ööpäev äädikavees.
Pese leotatud kobras külma vee all. Pane ahjupotti ning tee taisesse lihasse paar sisselõiget.
Puista üle soolaga ning peki värskete peekoniribadega. Puista peale veidi jahu.
Lisa potti umbes 1 dl vett, kata pott kaanega ning hauta 180-kraadises ahjus poolpehmeks. Vajadusel lisa vett.
Lõika võrdne kogys sibulat, sellerit ja porgandit väikesteks kuubikuteks (kokku umbes 2,5 dl). Puista ahjupotti.
Jätka hautamist, seekord ilma kaaneta potis, kuni kobras on küps (st, kuni liha kontide küljest kergesti maha kukub).
Võta valmis kopraliha potist välja. Lisa potti vett ja jahu ning valmista praeleemest kaste.
Serveeri kohe.
Röstitud kobras