Pane tikrid ahjuplaadile, puista peale suhkrut ning küpseta 180-kraadise ahju keskosas 20-30 minutit, kuni tikrid noaotsaga torgates pehmed tunduvad.
Kalla küpsetatud tikrid kausi kohale asetatud sõelale. Pane veerand tikritest kõrvale.
Pane ülejäänud (s.t. kolmveerand) tikritest köögikombaini ning lisa 4 sl kaussi nõrgunud tikrisiirupist. Püreesta paksuks püreeks. Jahuta.
Kalla jogurt kaussi, sega läbi ning lisa pool tikripüreest. Jaota magustoidupokaalidesse. Kalla peale ülejäänud tikripüree ning kaunista alleshoitud tervete tikritega.
Kata pokaalid toidukilega ning hoia serveerimiseni jahedas.
Serveeri pekanipähkliküpsistega.
Nipid ja soovitused:
Laktoosivaba versiooni jaoks kasuta laktoosivaba märgistusega jogurtit.
Tikri-jogurtivaht