Maitsesta vutid soola-pipraga ja täida viinamarjadega. Prae täidetud vutid ahjupotis või sees kenasti pruuniks. Tõsta taldrikule ootama.
Puista vormi sibulad, porgandi- ja kaalikakangid ning pruunista kergelt. Maitsesta soola-pipraga.
Tõsta pott tulelt, aseta täidetud praetud vutid, rind ülespoole, juurviljale ning kalla peale punavein. Kata ahjupott kaanega või fooliumiga.
Küpseta 220kraadises ahjus umbes 40 minutit, kuni vutid kenasti pehmed.
Prae koorikuta ja ümmarguseks lõigatud saiaviilud õlis mõlemalt poolt kuldseks ja pane taldrikule. Serveerimiseks aseta saiale vutt, selle ümber juurviljad ja peale puista hakitud siledalehist peterselli.
Vutid punaveinis
Ahjus küpsetatud vutid viinamarjade ning köögiviljadega.