Koostisosad

1 dl hirssi

200 g tükeldatud kõrvitsat

1.5 dl vett või piima

0.25 tl soola

0.5 tl suhkrut

Valmistamine

Loputa hirss rohke külma veega. Kupata ehk kuumuta keemiseni ja keeda paar minutit. Siis kurna. 

Pane tükeldatud kõrvits soola ja suhkruga maitsestatud vette keema.

Lisa ettevalmistatud hirss ning hauta puder pehmeks.

Söö piima või hapukoorega.

Nipid ja soovitused:

  • Putru võib keeta nii vee kui piimaga. Esimesel juhul on puder ka veganlik, laktoosivaba ja kaseiinivaba. 

Loe veel:

Pildi tegi KOKKAMAS95.

LISA KOMMENTAAR

kevadlilleke7
postitatud 04.12.2011 13:15

Väga-väga maitsev puder! Maitses kõigile.

Pille
postitatud 18.09.2023 10:32

Kasutaja Kokkamas95 pilt aastast 2010: