Porgandi ja suitsupeekoniga täidetud veiseliharullid.
800 g pehmet veiseliha
150 g suitsupekki või -peekonit
1-2 porgandit
hakitud küüslauku
hakitud tilli
soola ja musta pipart
praadimiseks õli
kuuma vett
1 sl nisujahu
2-3 sl hapukoort
Lõika veiseliha ristikiudu 1 cm viiludeks, vasarda ning maitsesta soola-pipraga.
Pane igale veiselihaviilule peale porgandi ja suitsupeekoniriba, hakitud küüslauku ja tilli.
Keera lihaviilud rulli, seo tugeva puuvillase niidiga kinni ja pruunista pannil õlis.
Pärast pruunistamist eemalda niidid, vala peale kuum vesi ja hauta liharullid kaane all pehmeks.
Lisa vähese külma veega segatud jahu ja keeda läbi.
Maitsesta ja lisa lõpus hapukoor.
Retsept on ajakirjast Kodukiri (detsember 2005, retsepti autoriks Kodukirja kujundaja Katre). Pildid tegi LIINA.
Said väga maitsvad.
tegin sealihaga ja tulid ka väga väga head!
Liharullid küüslauguga
Porgandi ja suitsupeekoniga täidetud veiseliharullid.