Liharullid küüslauguga

Porgandi ja suitsupeekoniga täidetud veiseliharullid.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

800 g pehmet veiseliha

150 g suitsupekki või -peekonit

1-2 porgandit

hakitud küüslauku

hakitud tilli

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

kuuma vett

1 sl nisujahu

2-3 sl hapukoort

Valmistamine

Lõika veiseliha ristikiudu 1 cm viiludeks, vasarda ning maitsesta soola-pipraga.

Pane igale veiselihaviilule peale porgandi ja suitsupeekoniriba, hakitud küüslauku ja tilli.

Keera lihaviilud rulli, seo tugeva puuvillase niidiga kinni ja pruunista pannil õlis.

Pärast pruunistamist eemalda niidid, vala peale kuum vesi ja hauta liharullid kaane all pehmeks.

Lisa vähese külma veega segatud jahu ja keeda läbi.

Maitsesta ja lisa lõpus hapukoor.

Loe veel:

Retsept on ajakirjast Kodukiri (detsember 2005, retsepti autoriks Kodukirja kujundaja Katre). Pildid tegi LIINA.

LISA KOMMENTAAR

Liina
postitatud 05.04.2010 12:08

Said väga maitsvad.

reet
postitatud 18.12.2011 01:03

tegin sealihaga ja tulid ka väga väga head!