Koostisosad

75 g magedat võid

100 g tumedat šokolaadi

2 muna

1 dl suhkrut

1 sl apelsinilikööri või konjakit

Serveerimiseks:

2 granadilli

Valmistamine

Sulata potis või. Murra šokolaad tükkideks, lisa sulavõile ning lase sulada.

Klopi munad ja suhkur heledaks vahuks. Klopi munavaht vispliga šokolaadisegu hulka. Maitsesta likööri või konjakiga.

Jaota segu nelja võitatud ja jahuga ülepuistatud portsjonvormi sisse. Küpseta 225-kraadise ahju keskosas umbes 8 minutit, kuni sufleed on kerkinud, aga keskelt veel pehmed.

Lase jahtuda. Lõika granadillid pooleks ja serveeri koos jahtunud šokolaadisufleedega.

Taani Arla retsept (Chokoladeforme)

LISA KOMMENTAAR

pipi
postitatud 11.04.2015 12:08

se lausa sulab suus :) mmmmmmmmmmmmmmmm

exelunt
postitatud 11.04.2015 12:09

suurepärane suflee