Aseta lasanjeplaadid ühekordse kihina suurde kaussi. Pintselda sooja veega ja lase 10 minutit tõmbuda (kui kasutad värskeid lasanjeplaate, siis pole seda vaja teha).
Sega õunakihi jaoks kõik ained omavahel.
Koorekihi jaoks vahusta toorjuust suhkruga, vahusta munad ja vahusta rõõsk koor vanillsuhkruga. Sega vahud omavahel.
Purukatte jaoks sulata või ning pruunista selles saiapuru. Minut enne pruunistamise lõppu lisa suhkur ning kuumuta läbi. Jahuta.
Määri lai lasanjevorm võiga. Pane lasanjeplaadid kihiti vormi, kihtide vahele pane vaheldumisi õuna- ja kooresegu (mõlemaid 2 kihti). Viimasele koorekihile puista purukate.
Küpseta 180-kraadises ahjus 35-40 minutit.
Enne serveerimist lase lasanjel vormis 15 minutit jahtuda.
Serveeri soojalt vaniljejäätisega.
Õunalasanje vaniljejäätisega
Magus lasanje.