Arbuusi-virsikusalat fetajuustuga

Suvine salat küpsete virsikute ning mahlase arbuusiga, millele fetajuust lisab mõnusalt tasakaalustavat soolasust.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 küpset virsikut

2 dl kuubikuteks lõigatud arbuusi viljaliha

0.5 sidrunit

2 sl vedelat mett

100 g fetajuustu

1 sl hakitud värsket münti

Valmistamine

Poolita virsikud, eemalda kivi ja lõika virsikud kuubikuteks. Lõika arbuusi viljaliha kuubikuteks. Jaota virsiku- ja arbuusikuubikud neljale taldrikule, maitsesta mee ja sidrunimahlaga.

Riivi fetajuust jämedalt ning puista koos hakitud mündiga puuviljadele.
 

Loe veel:

Rootsi Arla retsept (Frukt med vitost).

 

LISA KOMMENTAAR