Forelli-kapsarullid

Kogus
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

300-400 g forelli fileed

3-8 suurt hiina kapsa lehte

2 muna

100 g riisi

1 dl 10% rõõska koort

1 dl 35% rõõska koort

soola ja musta pipart

Valmistamine

Keeda hiinakapsa lehed rohkes soolaga maitsestatud vees pehmemaks nii, et neid annab keerata. Jahuta kapsalehed.

Puhasta forellifilee luudest ja lõika õhukesteks viiludeks.

Keeda munad ja riivi. Keeda riis ning jahtunult sega riivitud munaga.

Aseta ühele või kahele teineteise peale pandud kapsalehele forelliviilud, maitsesta soola ja pipraga. Pane peale muna-riisisegu ja keera rulli.

Paki valmis rullid ahjuvormi nii, et nad ei saaks kuumenedes lahti paisuda ning vala soola-pipraga maitsestatud kooreseguga üle.

Küpseta ahjus. Serveeri riisi või keedukartuliga.

Selveri retseptilehe retsept. 

LISA KOMMENTAAR