300-400 g forelli fileed
3-8 suurt hiina kapsa lehte
2 muna
100 g riisi
1 dl 10% rõõska koort
1 dl 35% rõõska koort
soola ja musta pipart
Keeda hiinakapsa lehed rohkes soolaga maitsestatud vees pehmemaks nii, et neid annab keerata. Jahuta kapsalehed.
Puhasta forellifilee luudest ja lõika õhukesteks viiludeks.
Keeda munad ja riivi. Keeda riis ning jahtunult sega riivitud munaga.
Aseta ühele või kahele teineteise peale pandud kapsalehele forelliviilud, maitsesta soola ja pipraga. Pane peale muna-riisisegu ja keera rulli.
Paki valmis rullid ahjuvormi nii, et nad ei saaks kuumenedes lahti paisuda ning vala soola-pipraga maitsestatud kooreseguga üle.
Küpseta ahjus. Serveeri riisi või keedukartuliga.
Selveri retseptilehe retsept.
Forelli-kapsarullid