60 g hiina munanuudleid
0.5 sl maisiõli
1 purustatud küüslauguküüs
2 porrut (lõika nii valge kui ka roheline osa peenikesteks tikkudeks)
1 tl riivitud sidrunikoort
1 tikkudeks lõigatud porgand
250 g taist sealiha peenikeste ribadena
4-6 suurt kooritud krevetti
2 sl kalakastet või Teriyaki kastet või austrikastet
1 dl idandeid
hakitud Tai basiilikut
soovi korral värsket koriandrit
Keeda munanuudlid ja jahuta sõelal jooksva külma vee all.
Kuumuta wok-pann, lisa õli ja keeruta panni, nii et woki põhi oleks õliga kaetud.
Lisa küüslauk, porru ja sidrunikoor ning prae pidevalt segades 30 sekundit.
Lisa porgand, krevetid ja sealiha ning prae pidevalt segades 1-2 minutit, kuni krevetid on punased ja sealiha on värvi muutnud.
Lisa nuudlid, kalakaste ja kuumuta 2 minutit.
Lisa idandid ja basiilik ning kuumuta läbi.
Maitsesta kalakastmega, kaunista koriandri ja riivitud sidrunikoorega.
Taani Madkanalen-veebilehelt pärit retsept (aastast 2000, Vietnam-nudler med svinekod og rejer)
Vietnami nuudliroog krevettidega