Ravioolid koore-tomatikastmes

Kasuta juustutäidisega valmis-ravioole.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g juustutäidisega ravioole

vett

soola

Koore-tomatikaste:

200 g smetana hapukoort või 35% rõõska koort

4-6 tk küünt küüslauku

4 sl kontsentreeritud tomatipastat

3-4 tl vasika- või ulukilihapuljongikontsentraati või sojakastet

suur peotäis värsket basiilikut

Valmistamine

Keeda ravioolid vastavalt pakendile juhendile. Loputa peale keetmist kuuma veega.
Kalla rõõsk koor potti ja lisa purustatud küüslauk, tomatipasta ja puljongikontsentraat. Kuumuta keemiseni.
Lisa ravioolid ja hakitud basiilik. Kuumuta läbi ja serveeri.

Retsept on soomlaste Herkut.net lehelt (Raviolit kerma-tomaattikastikkeessa), pildi tegi HEXY.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 21.05.2012 13:24

Oli maitsev.