Kaks erinevat astelpajumarinaadi liharoogade maitsestamiseks.
0.5 dl õli
0.75 dl astelpaju mahla
2 sl sojakastet
2 tl tüümiani e. aed-liivateed
2 tk küünt küüslauku
2 tl purustatud musta pipart
2 tl purustatud rohelist pipart
0.5 tl paprikapulbrit
0.5 tl tšillipulbrit
1 tl soola
1) Sega õli hulka astelpajumahl, sojakaste ja aed-liivatee. Sobib liha ja kana marineerimiseks. 2) Sega õli hulka purustatud küüslauguküüned ja ülejäänud ained. Sobib hästi liha marineerimiseks. Soome retsept (Tyrnimarinadi), pildi tegi ÜLLEKAS.
Astelpajumarinaadid (teine retsept) andis tulemuseks päris hea liha (ikka grillitult).
Astelpajumarinaadid lihale (2 retsepti)
Kaks erinevat astelpajumarinaadi liharoogade maitsestamiseks.