Kariibi kanarullid

Kariibipärane versioon Eestis armastatud Kiievi kotlettidest.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 kanafileed

4 viilu suitsusinki

2 sl mett

2 banaani

1 tl soola

valget pipart

3 sl nisujahu

3 sl kookoshelbeid

4 sl riivsaia

2 lahtiklopitud muna

2 sl õli

2 sl võid

Valmistamine

Aseta kanafileed kahe toidukiletüki vahele ja rulli ettevaatlikult lamedaks.
Aseta igale kanatükile suitsusingiviil. Nirista peale veidi mett ning seejärel aseta singiviilule pikuti poolitatud banaan. Keera kanafileed ümber banaani rulli. Pane umbes tunniks ajaks külmkappi.
Seejärel veereta kanarulle soola-pipra-jahu segus. Pane kõrvale.
Kasta jahus veeretatud kanarulle lahtiklopitud munad, seejärel veereta kookoshelbe-riivsaia segus.
Kuumuta suurel pannil õli ning prae kanarulle 2 minutit mõlemalt poolt, kuni kanarullid on kergelt pruunistunud.
Pane võitatud ahjuplaadile ning küpseta 175-kraadises ahjus 35-45 minutit, kuni kana on küps.

Episood: Caroline McCann-Bizjak: Chicken, Cook Like A Chef

 

LISA KOMMENTAAR