Hõrk valge spargel

Juhised valge spargli ettevalmistamiseks.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4-8 valget sparglit sööja kohta

vett

soola

Valmistamine

(1) Koori valged sparglid tipust allapoole terava noaga. Lõika altpoolt paari cm puine jupp ära.

(2) Seo sparglivarred kümnekaupa kimpu värvitu puuvillase lõngaga. Keeda tasakesi keevas soolaga maitsestatud vees umbes 15 minutit.

(3) Tõsta sparglipundid potist välja, nõruta köögirätikul ning eemalda lõng.

(4) Serveeri näiteks vinnutatud singi ja hapukoorega või sidrunimahlaga maitsestatud sulavõi ja keedetud hakitud munaga.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR