400 g kanafileed
1 sl õli
2 dl külmutatud või konservitud maisi
2 dl taco- või salsa-kastet
70 g värsket või külmutatud spinatit
soola ja musta pipart
Kaste:2 dl kohvikoort või vahukoort
2 dl kana- või köögiiviljapuljongit
1 sl kontsentreeritud tomatipastat
maitse järgi tšillipulbrit või paprikapulbrit
Peale:2 dl riivitud juustu
Kuumuta ahi 200ºC (pöördõhuga 180ºC). Pintselda ahjuvorm õliga,
Lõika kanafilee ribadeks. Kuumuta pannil õli, siis prae kanafileeribasid tugeval tulel 4-5 minutit.
Lisa pannile (nõrutatud) mais ja taco-kastte. Kuumuta segades 2-3 minutit. Sega juurde spinatilehed. Kuumuta läbi, vajadusel maitsesta soola-pipraga.
Aseta tortiljale 3-4 sl täidist, siis keera rulli ja tõsta ahjuvormi, liitekoht all. (Kui täidist jäi veidi üle, siis tõsta see ka vormi).
Kastme jaoks kuumuta potis (või samal pannil, kus kana praadisid) vesi, rõõsk koor, puljongikuubik ja tomatipsta ja vispelda ühtlaseks. Maitsesta paprika- või tšillipulbriga. Kalla tortiljarullidele.
Puista peale riivitud juust.
Küpseta ahju keskosas umbes 20 minutit, kuni juust on sulanud.
Salati jaoks lõika avokaado pooleks, eemalda kivi ja lõika avokaado viiludeks. Koori sibul, lõika viiludeks. Viiluta jalapeño. Haki koriander. Sega kõik kausis, maitsesta laimimahla ja riivitud koorega.
Allikas: Arla.se (mugandatud)
Kirjelduses on mainitud tomatipastat aga ei ole retseptis sees. Kuigi peaks ju olema.
Kana-enchiladad
Enchiladas on täidetud nisutortiljad, mis pannakse ahjuvormi, kaetakse tomatikastme ning juustuga ja ahjus kuldseks küpsetatakse.