Cachaça vaht laimiga

Brasiilia retsept.

Kogus
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

5 laimi (vahatamata!)

6 dl 35% rõõska koort

4 sl suhkrut

75 ml Cachaça't

Serveerimiseks:

küpsiseid

Valmistamine

Riivi laimikoor peene riiviga. Pressi ühest laimist mahl, ülejäänud laimid lõika õhukesteks viiludeks.

Vahusta suures kausis rõõsk koor suhkruga pehmeks vahuks. Lisa cachaça ja vahusta veel paar minutit. Lisa laimimahl ja riivitud koor ning vahusta seni, kuni saad ilusa tugeva vahu.

Kalla vahukoor suurde klaaskaussi ning pane pooleks tunniks sügavkülma. Seejärel tõsta kauss 10 minutiks tavalisse külmkappi.

Kaunista ülejäänud laimiviiludega ning serveeri kohe.

LISA KOMMENTAAR