Vahusta toasoe või suhkruga ühtlaseks heledaks vahuks. Lisa ükshaaval vahustades munad.
Sega kartulijahu, nisujahu ja küpsetuspulber omavahel, sega muna-või vahu sisse.
Kalla saadud pehme tainas küpsetuspaberiga kaetud või võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud 25x25 cm koogivormi.
Lõika rabarbrivarred õhukesteks viiludeks* ning puista ühtlaselt koogile. Kata riivitud või tükeldatud martsipanimassiga.
Küpseta 200kraadises ahjus 30-35 minutit, kuni kook on küpsenud ja pealt kuldne.
Lase enne serveerimist jahtuda, serveerimisel puista peale tuhksuhkrut.
* Noored rabarbrivarred võid niisama tükeldada, vanemad võib enne koorida.
Tegin rabarbrikooki martsipaniga. Õnnestus sedasi enam vähem, midagi nagu oleks võinud... või kuidagi... või äkki vähem martsipani või.. Aga samas oli ikka päris hea :)
Rabarbrikook martsipaniga
Tugevalt martsipanimaitseline kook on eriti hea järgmisel päeval.