Mustjuuresupp kartuli ja suvikõrvitsaga

Köögiviljapüreesupp sobib ka veganitele.

Kogus
kahele kuni kolmele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g mustjuurt

3 kartulit

tükk porrut

1 väike suvikõrvits

5 dl vett

1 aedviljapuljongikuubik

musta pipart

Valmistamine

Koori ja tükelda mustjuur ning kartulid, tükelda porru ja suvikõrvits. Keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks.

Püreesta supp ja maitsesta. Maitsestamiseks sobivad värsked ürdid, nt aed-harakputk.

Soome retsept (Mustajuurikeitto, Marjaleena Etula), pildi tegi COUSINELLA.

LISA KOMMENTAAR

cousinella
postitatud 22.07.2011 11:25

Võrdlemisi kalorivaene supp. Lisasin koort ja juustu, et maitsvam saaks.