Eriti hea küüslaugusai

Briti koka Nigel Slateri retsept tõeliselt hea küüslaugusaia valmistamiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Leib/sai
Lisategevused

Koostisosad

100 g pehmet võid

3 suurt ja värsket küüslauguküünt

värsket peterselli

50 g jämedalt riivitud parmesani

1 lühemat sorti 'prantsuse' baguette

Valmistamine

Hõõru pehme või, hakitud küüslauk ja petersell ning riivitud Parmesan omavahel.
Pane pikk sai suurele fooliumitükile, tee saia sisse sügavad sisselõiked.
Suru küüslauguvõi sisselõigetesse ja seda ikka lahkelt :)

Keera sai fooliumisse ning küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Tee foolium pealt lahti ning küpseta veel 5 minutit, kuni küüslaugusai on pealt mõnusalt krõbe.

IDEE: Suvisel aiapeol võib küüslaugusaia ka fooliumisse keeratult sütel küpsetada.

LISA KOMMENTAAR

Marit
postitatud 26.08.2012 16:55

Lausa sõltuvust tekitavalt hea:)

H
postitatud 04.06.2013 15:15

väljas grilli peal veelgi parem(Y)