Pruunista peekoniribad suurel pannil mõõdukal kuumusel krõbedaks. Lase liigsel rasval köögipaberile nõrguda ning murenda peekon tükkideks.
Sega suures kausis jahu, maisijahu, sooda ja küpsetuspulber.
Klopi teises kausis pett, munad ja vahtrasiirup omavahel ning lisa jahusegule. Sega kergelt läbi. Lisa 4 sl sulavõid ja peekonipuru.
Kuumuta vahvliraud keskmisel kuumusel. Määri vahvliraud kergelt sulavõiga.
Tõsta vahvlimasinasse veidi tainast, jaota ühtlaselt, sulge vahvliraud ning küpseta, kuni vahvel on pruun, küpsenud ja krõbe - umbes 6 minutit.
Serveeri soojalt vahtrasiirupiga.
Retsept on USA ajakirjast Bon Appétit (February 2004, Crispy cornmeal-bacon waffles). Pildi tegi UDUVIHM.
Krõbedad maisi-peekonivahvlid
Neid krõbedaid maisijahuvahvleid tuleks süüa soojalt koos vahtrasiirupiga.