Batata harra ehk vürtsised kartulid

Liibanoni retsept.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

500 g varajast kartulit

vett

soola

3-4 sl külmpressitud oliiviõli

3-4 tk küünt küüslauku

1-2 tk hakitud tšillikauna või suur näpuotsatäis tšillihelbeid

suur kimp värsket hakitud koriandrit või peterselli

Valmistamine

Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Koori ja lõika viiludeks või neljaks.

Kuumuta potis õli. Lisa purustatud küüslauk, hakitud tšilli ja kartulid, maitsesta soolaga. Prae pidevalt segades, kuni kartulid on kuldsed ja krõbedad.

Lisa koriander või petersell, sega ja serveeri meze-laual.

Retsept on Claudia Rodeni raamatust "Tamarind & Saffron" 1999. Siit leiad Yotam Ottolenghi versiooni.

LISA KOMMENTAAR