Maitsesta kanafileed soola ja pipraga. Kuumuta või suurel pannil vahutavaks. Lisa kanafileed ja prae tugeval tulel 10 minutit ümberringi pruuniks. Tõsta kana kõrvale.
Lisa pannile veel veidi võid. Lisa paksult viilutatud õunad ja pruunista. Tõsta õunaviilud augulusikaga kanafileede juurde.
Pane pannile poolitatud šampinjonid ja prae tugeval kuumusel pidevalt segades umbes 4 minutit, kuni seened on pehmed. Tõsta õunad ja kanafileed uuesti pannile. Kuumuta läbi.
Vala kalvados kiiresti pannile ja süüta pika tiku abil põlema. Kui leegid on kustunud, sega vähehaaval juurde creme fraiche. Sega ühtlaseks.
Hauta veel 10-12 minutit, kuni kanafileed on küpsed.
Puista peale veidi hakitud peterselli.
Retsept on briti ajakirjast Good Food (jaanuar 2000, Normandy Chicken)
Normandia kanahautis õunte ja seentega
Sellele muidu lihtsale kanaroale annavad põneva maitse kalvados ning flambeerimine e. leegitamine.