Imre Kose retsept. "Olgu järgmine Venetost pärit retsept tõestuseks itaalia köögi võimest luua paari iseloomuliku tooraine kasutamisega patuselt hõrgutav tervik," kirjutab Imre ajalehes Postimees 30.1.1999
Kurna seened, kuid vein hoia alles! Tükelda seened, lisa potti. Lisa riis ja kuumuta segades, kuni riis muutub veidi klaasjaks. Lisa vahepeal segades puljongit sedamööda, kuidas riis paisub. Maitsesta soola-pipra ja 2 sl parmesaniga.
Lõika linnumaks viiludeks, pruunista võis umbes 3 minuti jooksul kuldpruuniks. Maitsesta soola-pipraga. Lisa seente leotusvedelik.
Serveerides tõsta maksaviilud risotole ning lisa maitse järgi veel parmesani.
Risoto linnumaksaga
Imre Kose retsept. "Olgu järgmine Venetost pärit retsept tõestuseks itaalia köögi võimest luua paari iseloomuliku tooraine kasutamisega patuselt hõrgutav tervik," kirjutab Imre ajalehes Postimees 30.1.1999