Bambusevõrsed seentega

Chinatown Online'i retsept.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

350 g bambusevõrseid

0.5 dl õli

10 tk kuivatatud šiitake seeni

0.5 sl maisitärklist

2 sl riisiveini või kuiva šerrit

1 sl suhkrut

5 sl vett

4 sl tumedat sojakastet

Valmistamine

Pane šiitake seened keedetud vette ja lase 20 minutit paisuda. Nõruta, eemalda puised varreosad ja lõika seened viiludeks.
Sega maisitärklis 2 sl veega pastaks.
Kuumuta woki mõõdukal kuumusel 30 sekundit. Lisa õli, pööra panni, nii et õli jaotuks ühtlaselt. Lisa bambusevõrsed ja seened ning prae pidevalt segades 5 minutit.
Sega juurde ülejäänud ained, kuumuta pidevalt segades keemiseni. Kuumuta pidevalt segades, kuni kaste pakseneb ja muutub selgeks.
Serveeri kohe.
LISA KOMMENTAAR