Tursk sidruni-petersellikastmes

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 valget kalafileed (á umbes 175 g) -

soovitavalt tursafileed

nisujahu

soola

musta pipart

25 g võid

1 sidrun

1 sl hakitud peterselli

Valmistamine

Kasta tursafileed soola ja pipraga maitsestatud jahusse, raputa liigne jahu ära.
Kuumuta pannil 1/2 võist. Lisa kalafileed ja prae tugeval kuumusel, kuni alumine pool on pruunistunud.
Pööra fileed ettevaatlikult ringi. Kui kala on peaaegu küpsenud (kala hakkab muutuma klaasjaks), lisa pannile ülejäänud või. Kui või on kuumenenud, lisa sool, pipar ja sidrunimahl.
Kuumuta läbi, sega juurde hakitud petersell.
Serveeri uute kartulite ja roheliste ubadega.

BBC Good Foodi retsept (Cod with Lemon and Parsley Sauce). Pildi tegi KARIMA.

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 28.03.2013 13:27

kui saaks paneks 10 like:) mulle väga meeldis