Täidetud kanarullid piiniaseemnetega

Mee-karrimaitselised ja piiniaseemnetega kanafileed.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 kanafileed

2 sl õli

1 sl karripulbrit

1 sl mett

2 tl soola

2 sl piinia- või seedermänniseemneid

Praadimiseks-hautamiseks:

1 sl õli

2 sl sidrunimahla

1 dl kanapuljongit

Kaunistuseks:

värsket tüümiani e. aed-liivateed

Valmistamine

Kuumuta pannil õli, sega juurde karripulber. Lisa mesi, sool ja piiniaseemned ning prae paar minutit. Tõsta pann tulelt.

Aseta (veidi õhemaks vormitud) kanafileed töölauale ning jaota täidis fileedele. Keera fileed tihedasti rulli, soovi korral kinnita puutikuga. Prae rullid kuumas õlis pannil kaunilt pruuniks.

Lisa pannile sidrunimahl ja kanapuljong ning kuumuta tasasel tulel veel umbes 15 minutit.

Serveeri riisiga, kaunistuseks värske tüümian.

Soome K-Marketi retsept (Täytetyt broilerirullat). Pildi tegi PILAJA.

LISA KOMMENTAAR