Mee-karrimaitselised ja piiniaseemnetega kanafileed.
4 kanafileed
2 sl õli
1 sl karripulbrit
1 sl mett
2 tl soola
2 sl piinia- või seedermänniseemneid
1 sl õli
2 sl sidrunimahla
1 dl kanapuljongit
värsket tüümiani e. aed-liivateed
Kuumuta pannil õli, sega juurde karripulber. Lisa mesi, sool ja piiniaseemned ning prae paar minutit. Tõsta pann tulelt.
Aseta (veidi õhemaks vormitud) kanafileed töölauale ning jaota täidis fileedele. Keera fileed tihedasti rulli, soovi korral kinnita puutikuga. Prae rullid kuumas õlis pannil kaunilt pruuniks.
Lisa pannile sidrunimahl ja kanapuljong ning kuumuta tasasel tulel veel umbes 15 minutit.
Serveeri riisiga, kaunistuseks värske tüümian. Soome K-Marketi retsept (Täytetyt broilerirullat). Pildi tegi PILAJA.
Täidetud kanarullid piiniaseemnetega
Mee-karrimaitselised ja piiniaseemnetega kanafileed.