Lihtsalt praetud tofu

Praetud tofut koos dipikastmega süüakse eelroana kogu Kagu-Aasias.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g pressitud tofu juustu

frittimiseks õli

Valmistamine

Kui tofu on liiga niiske, siis mässi köögirätikusse ja pane surutise alla, kuni liigne niiskus kaob. Lõika pressitud tofu ruutudeks, kolmnurkadeks vms, paksusega 3-5 mm.

Kuumuta õli vokis või sügavas pannis hästi kuumaks.

Prae tofutükid paarikaupa õhuliseks ja kuldpruuniks (6-8 minutit).

Retsept pärit raamatust Southeast Asian Cooking, Jay Harlow, 1987 (Fried Tofu). Pildi tegi Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR

Dee
postitatud 25.05.2010 21:34

Kasutasin tilli ja peterselliga tofut. Praetud tofuviilude peale panin värsket kurki ja paar tilka tšillikastet. Nautisin igat suutäit. :)