Argentiina maisikana

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 terve kana

musta pipart

1 sl oliiviõli

2 hakitud küüslauguküünt

2 tomatit

1 loorberileht

0.5 tl hakitud majoraani

3 dl külmutatud maisi (sulata)

Valmistamine

Tükelda kana, eemalda nahk. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta õli suurel teflonpannil ja prae kanatükid pehmeks (umbes 15-20 minutit).  Eemalda kana pannilt ja hoia kastme valmistamise ajal soojas.

Prae pannil sibul ja küüslauk klaasjaks. 

Lisa tomatid, loorberileht ja majoraan. Hauta 10 minutit. 

Lisa sulatatud maisiterad ja kanatükid, kuumuta läbi ja sega hoolega.

 

LOE VEEL:

LISA KOMMENTAAR