Kappa Maki sushi

Vegetaarne (ja vegan!) sushi

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

keedetud ja maitsestatud sushiriisi

värsket kurki

wasabi-pastat

nori-lehti

Valmistamine

Valmista esmalt sumeshi ehk sushiriis selle retsepti järgi.

Aseta nori-leht niisutatud bambusmatile. Kata pool vetikalehest sushiriisiga. Tee riisile süvend, maitsesta vähese wasabiga ja aseta keskele kurgikang.

Keera sushi bambusmati abil rulli ja lõika juppideks.

Nipid ja soovitused:

  • Kui serveerid sojakastmega, siis vajadusel kasuta gluteenivaba Tamari-sojakastet!

Pildi tegi Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Aniitram
postitatud 25.08.2010 18:03

Hästi maitsestatud riisi puhul piisas tõesti vaid kurgitäidiselt ja maki-rullid said väga head.

Hexy
postitatud 23.09.2014 14:31

Ma panin wasabit natuke liiga lahke käega, aga nohh pole hullu :)

Martiina
postitatud 15.10.2015 09:19

Hea ja lihtne, samas maitsev sushi.