Vahtrasiirupiga röstitud miniporgandid

Sobivad imehästi jõululauale jõuluprae kõrvale; vahtrasiirup teeb porgandid mõnusalt magusaks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

400 g miniporgandeid (nt Härmavili)

1 sl vahtrasiirupit

1 sl õli

Valmistamine

Sega õli, vahtrasiirup ja kooritud miniporgandid väikeses ahjuvormis.

Küpseta 220-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni porgandid on pruunistunud ja pehmed.

Kasutatud tooted:



Retsept on mugandatud briti ajakirjast Sainsbury's Magazine. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Koogi Kata
postitatud 31.10.2010 16:20

Lihtne ja maitsev

Kaare
postitatud 23.09.2017 21:30

Hästi head porgandid!