Lõhe carpaccio

Egoisti peakoka Heidi Pinnaku juhtnöörid lõhe-carpaccio valmistamiseks.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

120 g hästi värsket lõhefileed

soola

0.5 sidrunit

Toscana külmpressitud oliiviõli

10 g kappareid

15 g parmesani

roseepipart

Serveerimiseks:

4 rohelist sparglit

värsket basiilikut

Valmistamine

Pane lõheviilud taldrikule, maitsesta soola, sidrunimahla ja oliiviõliga. Lisa kapparid, juustulaastud ja roseepipar.

Blanšeeri spargel. Aseta sparglid ja basiilikulehed lõhe kõrvale.

Retsepti autor Heidi Pinnak (restoran Egoist) soovitab siia kõrvale joogiks järgmisi veine: Pascal Jolivet Poulli Fume; Drouhin Laforet Blanc.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR