Egoisti peakoka Heidi Pinnaku juhtnöörid lõhe-carpaccio valmistamiseks.
120 g hästi värsket lõhefileed
soola
0.5 sidrunit
Toscana külmpressitud oliiviõli
10 g kappareid
15 g parmesani
roseepipart
4 rohelist sparglit
värsket basiilikut
Pane lõheviilud taldrikule, maitsesta soola, sidrunimahla ja oliiviõliga. Lisa kapparid, juustulaastud ja roseepipar.
Blanšeeri spargel. Aseta sparglid ja basiilikulehed lõhe kõrvale. Retsepti autor Heidi Pinnak (restoran Egoist) soovitab siia kõrvale joogiks järgmisi veine: Pascal Jolivet Poulli Fume; Drouhin Laforet Blanc.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Lõhe carpaccio
Egoisti peakoka Heidi Pinnaku juhtnöörid lõhe-carpaccio valmistamiseks.