Veiseliha tamarindi ja tšilliga

Veiselihast vokiroog, millele annavad maitset tamarind ja roheline tšilli.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

50 g suhkruherneid

50 g tükeldatud rohelist sparglit

1 sl päevalilleõli

1 roheline tšilli (eemalda seemned ja lõika seibideks)

250 g veiseliha (tagatükk)

4 tükeldatud talisibulat

1 kuhjaga sl Bart Spices tamarindi pastat

Valmistamine

Eemalda veiselihatükilt liigne rasv ning lõika liha ribadeks.

Blanšeeri suhkruherneid ja spargleid keevas soolases vees 30 sekundit, nõruta ja pane kõrvale.

Kuumuta suurel (vokk)pannil õli, lisa tšilli ja prae 30 sekundit. Lisa veiselihaviilud ja prae tulises õlis 1 minut. Lisa suhkruherned, spargel ja talisibul ning prae pidevalt segades 30 sekundit. Lisa tamarindipasta ja prae veel 30 sekundit.

Serveeri peenikeste riisinuudlitega.

Retsept on briti kaupluseketi Sainsbury's kliendilehest (Beef with tamarind and green chilli). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 07.09.2009 07:10

Ei olnud kõige parem. Igav.