Vahusta toasoe või, suhkur ja toorjuust ühtlaseks, lisa ükshaaval vahustades munakollased. Lisa riivitud sidrunikoor ja pressitud mahl, mandlid ja manna. Lase umbes 10 minutit paisuda.
Lisa rosinad ja viimasena sega ettevaatlikult juurde munavalgevaht.
Määri 20 cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm võiga ja kalla tainas vormi.
Küpseta 200kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni kook on kaunilt pruun. Lülita ahi välja ja jata kook veel tunniks ajaks ahju.
Libista noaga koogi servad vormi küljest lahti ja libista kook alusele. Sõelu koogile kakaod ja kaunista (pabervormi abil) tuhksuhkruga.
Austria toorjuustukook
Austria toorjuustukook peidab endas ka rosinaid ning mandleid.
Mõistliku hinnaga seemneid, pähkleid ja kuivatatud puuvilju leiate Germundi veebipoest.