Päikesekollane kissell kohupiima või vahukoore ning krõbeda rukkipuruga sobib hästi ka pidulikuma perelõuna lõpetuseks. Talvisel ajal võid kasutada ka piparkoogipuru, samuti sobivad kaunistamiseks röstitud kaerahelbed või mandlilaastud.
Sega kartulitärklis külma astelpajumehuga ühtlaseks, siis klopi vispliga kuuma suhkruvee hulka. Kuumuta pidevalt segades, kuni kissell paar korda mulksub.
Tõsta pott tulelt ja kalla magustoit pokaalidesse või kaussidesse. Puista peale veidi suhkrut.
Kaunista kissellportsud vahukooretupsu ja jahtunud rukkileivapuruga.
Astelpajukissell krõbeda rukkipuruga
Päikesekollane kissell kohupiima või vahukoore ning krõbeda rukkipuruga sobib hästi ka pidulikuma perelõuna lõpetuseks. Talvisel ajal võid kasutada ka piparkoogipuru, samuti sobivad kaunistamiseks röstitud kaerahelbed või mandlilaastud.