Maitsesta hani pealt soola, pipra ja hapukoore seguga, seest hõõru vähese soolaga.
Täidiseks kasuta puhastatud õunu, rosinaid, sibulaid ja hapukapsaid: tükelda õunad ning sega hakitud sibulatega, hapukapsaste ja pestud rosinatega. Täida hani tihkelt ja õmble kõhuava kinni. Jalad ja tiivad seo vastu kere kokku. Aseta hani poti või ahjupanniga ahju, kata kaane või fooliumiga ning lisa küpsetusalusele natuke vett.
Küpseta arvestusega üks tund 1 kg lihale.
Küpsetamise ajal kasta lindu alusele kogunenud leemega. Enne küpsetamise lõppu eemalda kate ja lase hanel pruunistuda.
Serveeri vastavalt oma fantaasiale.
NB! Küpsetamise ajal alusele kogunenud rasv tuleks eemaldada, sest kauasel kuumutamisel muutub see kibedaks.
Täidetud hanepraad
NB! Hani peab olema eelnevalt täielikult sulanud!