Martsipaninotsu

Seo kaunis siidpael või rahvariidepael ilusasti ümber notsu - ongi armas jõulukingitus!
Klassikaline maiustus taanlaste jõululaual.

Kogus
1 notsu
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

100 g martsipanimassi

Valmistamine

Sõtku martsipan kergelt läbi ja vormi ovaalseks "kereks", suru see külgede pealt veidi lamedamaks. Näpista veidi martsipanimassi ühest otsast ja vormi see kärsaks. 

Vooli põrsake, seo lehv ümber, lase õhu käes veidi kuivada, paki.

Soovi korral tooni martsipani.

Nipid ja soovitused:

  • Arvesta umbes 100 g martsipanimassi ühe sea kohta. 
  • Soovi korral võid silmadeks suruda väikesed rosinad ehk korindid.
  • Jalad võid voolida martsipanist või kasutada hoopis kooritud mandleid (4 tk).

Loe veel:

Retsepti koostas Nami-Nami toimetaja Martiina, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 05.07.2017 22:05

Jõuluks ideaalne ju!