200 g blanšeeritud ja röstitud mandleid
200 g kooritud ja röstitud sarapuupähkleid
100 g pekanipähkleid
100 g kooritud pistaatsiapähkleid
200 g kuivatatud jõhvikaid
175 g nisujahu
2 tl jahvatatud kaneeli
0.5 tl riivitud muskaatpähklit
200 g tuhksuhkrut
200 g vedelat mett
vormi vooderdamiseks riisipaberit
väga maitsev ja toitev! teen seda aegajalt, kui pehmemat sorti maiustest on kodus tüditud. kasutan pekaanipähklite asemel samas koguses seedermännipähkleid. siintoodud koguste järgi tehes jätkub meie peres näksimist vähemalt nädalaks.
Pistaatsiapanforte
Tuntud itaalia jõulumaiustus Siennast, mis säilib õhukindlas karbis kuni kaks nädalat. Valmis koogi võid tuhksuhkruga üle puistada.