Kaalika-kruubipuder

Kodune kaalika-kruubipuder sobib hästi sealiha lisandiks või niisama söömiseks. Kõrvale paku piima.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g kuubikuteks hakitud kaalikat (8 dl)

150 g odrakruupe (2 dl)

2.5 dl vett

4 dl kuuma piima

2 sl võid

2-3 tl mett

soola

Valmistamine

Pese kruubid ja pane keema keeva soolaga maitsestatud vette. Lisa poolpehmetele kruupidele väiksemateks kuubikuteks lõigatud kaalikad, veidi hiljem keev piim ja keeda puder valmis.

Valmis pudrule lisa või, maitsesta soola ja meega.

Loe veel:

Pildistas Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR

Ssille
postitatud 23.02.2010 11:52

Kokaklubis katsetatud kaalika-kruubipuder oli üllatavalt maitsev.

Dee
postitatud 07.10.2010 14:30

Tegin lõunaks seda putru ja kõigile maitses ühtmoodi hää. :)

Liisi
postitatud 16.10.2010 21:47

Väga hea!

Hexy
postitatud 04.02.2011 18:29

Maitsel polnud viga, aga mitte minu lemmik.