Poissmehe kapsasupp

Poissmehe kapsasupi tegemiseks läheb vaja praekapsast ja keeduvorsti.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 l vett

520 g purk praekapsast

200 g head keeduvorsti

1 suur porgand

vajadusel soola

serveerimiseks hapukoort

Valmistamine

Kuumuta vesi potis keemiseni, lisa purgist kapsad ja jämedalt riivitud porgand. Keeda 5 minutit, siis lisa vorstikuubikud ja keeda veel paar minutit. Maitsesta vajadusel soolaga. 

Serveerimisel lisa supisse hapukoort. 

Retsept on mugandatud Salme Masso (koost.) raamatust "Kokaraamat" (1984, Poissmehe kapsasupp), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 26.07.2017 22:50

Tunnistan, et proovisin seda Salme Masso retsepti mõned aastad tagasi rohkem nalja pärast, aga lastele meeldis supp väga, nii et olen paar korda veel teinud :)

Iris Tõnismaa
postitatud 16.03.2020 12:31

Mina lisaks ka kartuli, tuleb vähe tummisem ! :)