Viigimarjasalat Parma singi ja mozzarellaga

Imelihtne ja kiire eelroog. Kasuta kvaliteetset Parma sinki ning pühvlimozzarellat.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6 viilu Parma sinki (Prosciutto di Parma/Prosciutto crudo)

6 küpset viigimarja

2 nõrutatud pühvlipiima-mozzarella palli

3 sl külmpressitud oliiviõli

rukolat e. põld-võõrkapsast

soola ja musta pipart

Valmistamine

Laota Parma singi viilud suurele vaagnale. Tee viigimarjadesse risti sügav sisselõige. Aseta viigimarjad ja tükkideks rebitud mozzarella singiviiludele.

Nirista peale oliiviõli, kaunista rukolalehtedega. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe.

Loe veel:


Retsept on pärit Briti ajakirjast Red (August 2003, Fig, Parma ham and mozzarella salad). Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 24.09.2009 20:15

Ääretult maitsev ja lihtne.Mõnus.

Kaare
postitatud 25.09.2019 10:58

Väga maitsev salat!

Martiina
postitatud 30.09.2019 12:25

Väga maitsev salat! Viigimarjahooajal kindel hitt!