Fish & Chips kalapulkadega

Veidi teistsugune viis kalapulkade serveerimiseks. Meeldetuletuseks, et ka nii saab.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

750 g sügavkülmutatud friikartuleid (nt Härmavili Kullakesed)

250 g kalapulki

Kaste:

100 g majoneesi või hapukoort

paar lusikatäit ketšupit

Serveerimiseks:

rohelisi herneid soovi korral

Valmistamine

Aseta külmutatud kalapulgad ja friikartulid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta umbes 15 minutit 250-kraadises ahjus, kuni mõlemad on kuldsed ja krõbedad.

Sega kastme ained omavahel. Soovi korral serveeri koos roheliste hernestega.

LISA KOMMENTAAR

johannes
postitatud 22.11.2019 12:43

mmmmmmmmmm nii hea