Kiivid lisavad rabarbrimoosile eksootilise maitsenüansi. Moosisuhkur aga tagab mõnusalt paksu konsistentsi.
600 g rabarbrit
400 g kiivit
0.5 dl vett
500 g moosisuhkrut
Lõika rabarber väikesteks tükkideks ja pane koos veega potti, lisa kooritud ja viilutatud kiivid.
Kalla juurde moosisuhkur. Kuumuta keemiseni ning keeda 10-15 minutit, samal ajal ühtlaselt segades.
Jaota steriliseeritud purkidesse.
Pildi tegi Liilia.
väga hea moos sai, kuigi lapsed pidasid kiiviseemneid häirivateks. proovin järgmisel korral läbi sõela hõõruda.
mõnusa maitsega, aga mitte nii hea, et uuesti proovida.
Kiivi-rabarbrimoos
Kiivid lisavad rabarbrimoosile eksootilise maitsenüansi. Moosisuhkur aga tagab mõnusalt paksu konsistentsi.