Kiivi-rabarbrimoos

Kiivid lisavad rabarbrimoosile eksootilise maitsenüansi. Moosisuhkur aga tagab mõnusalt paksu konsistentsi.

Kogus
1 liiter
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

600 g rabarbrit

400 g kiivit

0.5 dl vett

500 g moosisuhkrut

Valmistamine

Lõika rabarber väikesteks tükkideks ja pane koos veega potti, lisa kooritud ja viilutatud kiivid.

Kalla juurde moosisuhkur. Kuumuta keemiseni ning keeda 10-15 minutit, samal ajal ühtlaselt segades.

Jaota steriliseeritud purkidesse.

Loe veel:

Pildi tegi Liilia.

LISA KOMMENTAAR

Liilia
postitatud 20.05.2010 08:16

väga hea moos sai, kuigi lapsed pidasid kiiviseemneid häirivateks. proovin järgmisel korral läbi sõela hõõruda.

Hexy
postitatud 09.06.2010 22:32

mõnusa maitsega, aga mitte nii hea, et uuesti proovida.