Veiselihaguljašš letšo ja kartulitega

Võib valmistada talvisel ajal, kui värsket aedvilja napib. Sellele hautisele on lisatud ka kartuleid!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Valmistamine

Prae sibul rasvas, lisa paprikapulber, lihakuubikud, hakitud küüslauk, köömned ja letšo. Maitsesta soolaga. Vala peale vesi ja hauta poolvalmis.

Seejärel lisa kartulitükid ja hauta kuni valmimiseni.

Ellen Arnoveri retsept ilmus ajakirjas Elukiri (September 2003), pildi tegi KIRSIKE.

LISA KOMMENTAAR

Kirsike
postitatud 08.02.2011 08:31

Täitsa söödav guljašš meiesugususte guljaššifännide jaoks. Hautasin kolm tundi, et rohkem päris guljašsi mõõtu välja annaks. Panin kolm korda rohkem liha, sibulat ja letšot, kartuleid panin poole vähem.